Alles wat je zoek in een GRC tool, inclusief de fun-factor

Kennismaken met NARIS-GRC® NEXT?

Gratis en vrijblijvend in 30 minuten?

Verbind alle elementen van risicomanagement

Maak gebruik van een systeem dat overal toegankelijk is en verbind alle GRC tooling componenten binnen je organisatie. Doordat NARIS GRC webbased is en iedereen eigen gebruikersrechten kan worden toebedeeld, kan informatie real time gedeeld worden en overkoepelende managementrapportages ieder moment worden ingezien. Daarnaast biedt de GRC tooling een grote kennis-database, waardoor benchmark- en eerder behaalde resultaten altijd binnen handbereik is.

Benieuwd naar de werking van de 7 modules van NARIS GRC®? Wij lichten ze hieronder toe!

Risicomanagement

NARIS® Risicomanagement helpt je om grip te krijgen op je organisatie. Je koppelt risico’s en maatregelen direct aan de belangrijkste doelstellingen van de afdeling en organisatie.  Je krijgt daarnaast inzicht in de verbeteringen die worden doorgevoerd. Zo heb je alle relevante risico-informatie op een plek verzameld.

Lees meer over de features voor Risk & Controle > 

Audit​

Met NARIS® Audit software heb je de mogelijkheid om verschillende rollen en rechten binnen het systeem toegang te verlenen tot verschillende toetsingen en controles. Door de combinatie met de NARIS® Risicomanagement worden audits direct gekoppeld aan het risicoprofiel van de organisatie.

Lees meer over de Audit features > 

Compliance

NARIS® Compliance geeft je controle over je organisatie. De tooling brengt alle normen, wet- en regelgeving in kaart en maakt proactieve sturing mogelijk. Je bepaalt zelf de streefcijfers per norm en genereert heldere rapportages.

Lees meer over compliance management >

Incidenten

NARIS® Incidenten maakt het melden van incidenten laagdrempelig: medewerkers voeren informatie in vanaf een smartphone, tablet of laptop. Op basis van deze gegevens genereer je online analyses en rapportages. Je maakt trends zichtbaar en krijgt direct grip op risicofactoren.

Weer weten over incident management >

Verzekeringen

NARIS® Verzekeringen tooling brengt structuur aan in je portefeuille en geeft een helder totaalbeeld van polissen, premies en schades. Via internet melden en wijzigen medewerkers, tussenpersonen, taxateurs en makelaars schades. Rapportages en analyses maken o.a. inzichtelijk waar risico’s liggen. Met NARIS® Verzekeringen beheer je de portefeuille proactief door automatische herinneringen en werk je efficiënter.

Meer weten over contract & verzekeringsmanagement > 

Strategie

Prioriteer risico’s en betrek je medewerkers actief bij het risicomanagement met NARIS GRC tooling. Leg direct en inzichtelijk de relatie tussen doelstellingen, kansen en risico’s. Hierdoor ben je in staat om proactief je organisatie te sturen.

Meer weten over strategie & prestatiemanagement >

Contracten​

Leg van ieder contact de belangrijkste informatie vast zoals het type contract, contractpartijen, voorwaarden, vervaldata, contractwaarde en prestatieafspraken. Hierdoor ben je sneller op de hoogte van opkomende risico’s en stel je eenvoudig rapportages samen.

Meer weten over contractmanagement > 

Kennismaken met NARIS-GRC® NEXT?

Gratis en vrijblijvend in 30 minuten?